Επιστροφή προς τα ... μπρος!

Επιστροφή προς τα ... μπρος!

ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ

ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ
ΝΑ ΘΕΜΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΙΣΌΤΗΤΑΣ

Αποανάπτυξη-Τοπικοποίηση -Αυτονομία- Άμεση Δημοκρατία-Ομοσπονδιακός Κοινοτισμός

Τον Μάιο του 2020, μια ομάδα περισσότερων από 1.100 υποστηρικτών της «Αποανάπτυξης», υπέγραψε ένα μανιφέστο καλώντας τις κυβερνήσεις να αδράξουν την ευκαιρία και να στραφούν προς ένα «ριζικά διαφορετικό είδος κοινωνίας, αντί να προσπαθούν απεγνωσμένα να θέσουν ξανά σε λειτουργία την «καταστροφική ανάπτυξη». Η Συνδημία του κοροναϊού δείχνει ότι θα χρειασθεί να γίνουν μεγάλες αλλαγές, αν δεν θέλουμε να πάμε στην κατάρρευση! Ειδικά για την μετά-COVID Ελλάδα: Για να ξεφύγει η χώρα από τη μέγγενη των χρεών, από την φτωχοποίηση και το πολιτισμικό αδιέξοδο, καθώς και από την κατάθλιψη και την μεμψιμοιρία στην οποία έχει πέσει ο πληθυσμός της-ιδίως μετά το σοκ της πανδημίας και τον εγκλεισμό του στα σπίτια- θα χρειασθεί, μετά το πέρασμα της καταιγίδας, να αναπτερωθεί το ηθικό του μέσα από μια στροφή προς μια ενδογενή παραγωγική ανασυγκρότηση . Εφαλτήρας μπορεί να γίνει ο αγροδιατροφικός τομέας και στη συνέχεια ο μεταποιητικός ένδυσης- υπόδησης, ο ενεργειακός και ο ήπιος ποιοτικός τουρισμός να την συμπληρώσουν. Είναι μια εναλλακτική στη σημερινή κυρίαρχη κατεύθυνση, που δεν χρειάζονται κεφάλαια, ξένες επενδύσεις, χωροταξικά σχέδια, υπερτοπικές συγκεντρώσεις, μεγαλεπήβολα και εξουθενωτικά μεγέθη και ρυθμούς. Η κατεύθυνση της Αποανάπτυξης-Τοπικοποίησης -Αυτονομίας- Άμεσης Δημοκρατίας-Ομοσπονδιακού Κοινοτισμού θα μπορούσε να είναι η διέξοδος για την χώρα, στην μετά-COVID εποχή!

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΟΣΟΙ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ REAL ESTATE!

Ε Καμίνη; Τι είπες για τον Παντελεήμονα;

Γράφαμε προ ετών ότι στην Αθήνα ζούμε αυτά που ζούσε η Ν.Υόρκη το '70. Εταιρείες real estate έβαζαν στο μάτι περιοχές, τις απαξίωναν με δράση συμμοριών και αύξηση της εγκληματικότητας και έπειτα αγόραζαν κοψοχρονιά από τους πανικόβλητους κατοίκους... Ως εκ θαύματος, οι συμμορίες εξαφανίζονταν και η περιοχή αναβαθμιζόταν δημιουργώντας υπερκέρδη για τα λαμόγια.

Είχαμε αναφερθεί συγκεκριμένα ότι το ίδιο παιχνίδι παίζεται στον Αγ. Παντελεήμονα, στην πλ. Αττικής και αλλού. Δεν ανακαλύψαμε τον τροχό, αλλά απορούμε πως υπάρχουν τόσο ηλίθιοι Ελληναράδες που να μην το καταλαβαίνουν και να μπαίνουν σε "ιδεολογική αντιπαράθεση" με τα λαμόγια. Ποιά λαμόγια τα έχουμε πει ξεκάθαρα:

Που διατηρούν συμμορίες δουλεμπορίου και εμπορίου ανθρώπων

Που χρηματίζουν δημοσιογράφους για να γράφουν για σκισμένα κοράνια και καμμένα τζαμιά.

Που δολοφονούν μετανάστες όταν δεν πληρώνουν τα κόμιστρα (οι εκατοντάδες φρικιαστικές δολοφονίες μεταναστών για τις οποίες δεν ανοίγει μύτη από τις γνωστές ΜΚΟ και οργανώσεις που δήθεν ενδιαφέρονται)

και το κυριότερο; ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. Το τελευταίο είναι το μεγαλύτερο έγκλημα από όλα, γιατί εμείς οι Έλληνες ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει προσφυγιά.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΝΑ ΣΦΥΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. Για το τελευταίο έγκλημα, να είστε σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν όσοι το διέπραξαν από το 2008 και έπειτα


Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=31454:2010-11-15-180000&catid=16:listes-tis-ellados&Itemid=196#ixzz15S8os5dq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου