Επιστροφή προς τα ... μπρος!

Επιστροφή προς τα ... μπρος!

ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ

ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ
ΝΑ ΘΕΜΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΙΣΌΤΗΤΑΣ

Αποανάπτυξη-Τοπικοποίηση -Αυτονομία- Άμεση Δημοκρατία-Ομοσπονδιακός Κοινοτισμός

Τον Μάιο του 2020, μια ομάδα περισσότερων από 1.100 υποστηρικτών της «Αποανάπτυξης», υπέγραψε ένα μανιφέστο καλώντας τις κυβερνήσεις να αδράξουν την ευκαιρία και να στραφούν προς ένα «ριζικά διαφορετικό είδος κοινωνίας, αντί να προσπαθούν απεγνωσμένα να θέσουν ξανά σε λειτουργία την «καταστροφική ανάπτυξη». Η Συνδημία του κοροναϊού δείχνει ότι θα χρειασθεί να γίνουν μεγάλες αλλαγές, αν δεν θέλουμε να πάμε στην κατάρρευση! Ειδικά για την μετά-COVID Ελλάδα: Για να ξεφύγει η χώρα από τη μέγγενη των χρεών, από την φτωχοποίηση και το πολιτισμικό αδιέξοδο, καθώς και από την κατάθλιψη και την μεμψιμοιρία στην οποία έχει πέσει ο πληθυσμός της-ιδίως μετά το σοκ της πανδημίας και τον εγκλεισμό του στα σπίτια- θα χρειασθεί, μετά το πέρασμα της καταιγίδας, να αναπτερωθεί το ηθικό του μέσα από μια στροφή προς μια ενδογενή παραγωγική ανασυγκρότηση . Εφαλτήρας μπορεί να γίνει ο αγροδιατροφικός τομέας και στη συνέχεια ο μεταποιητικός ένδυσης- υπόδησης, ο ενεργειακός και ο ήπιος ποιοτικός τουρισμός να την συμπληρώσουν. Είναι μια εναλλακτική στη σημερινή κυρίαρχη κατεύθυνση, που δεν χρειάζονται κεφάλαια, ξένες επενδύσεις, χωροταξικά σχέδια, υπερτοπικές συγκεντρώσεις, μεγαλεπήβολα και εξουθενωτικά μεγέθη και ρυθμούς. Η κατεύθυνση της Αποανάπτυξης-Τοπικοποίησης -Αυτονομίας- Άμεσης Δημοκρατίας-Ομοσπονδιακού Κοινοτισμού θα μπορούσε να είναι η διέξοδος για την χώρα, στην μετά-COVID εποχή!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα 2 στοιχεία που "τινάζουν στον αέρα" τους ισχυρισμούς της ΕΛΑΣ για τους "τρομοκράτες"!



Σε νέα γκάφα μετά την χρήση του photoshop προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία σε μια προσπάθεια να πείσει την κοινή γνώμη ότι δεν κακομεταχειρίσταν τους τέσσερις "τρομοκράτες" αλλά τραυματίστηκαν κατά την σύλληψη στη Βέροια για τη διπλή ληστεία στο Βελβενδό Κοζάνης! 
Εκείνο που κατάφεραν όμως είναι να εκτεθούν: οι τέσσερις συνελήφθησαν λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι. Και σύμφωνα με την ΕΛΑΣ φωτογραφήθηκαν περίπου μισή ώρα μετά. Μόνο που ένα ρολόι πίσω από τον ένα συλληφθέντα δείχνει 8.25 ενώ ο φωτισμός μαρτυρά ότι η φωτό έχει ληφθεί πρωινή ώρα. 
Με δεδομένο ότι τα αίματα είναι φρέσκα το μόνο ασφαλές συμπέρασμα είναι πως ο νεαρός της φωτό ίσως να απολάμβανε την "περιποίηση" των αστυνομικών όλο το βράδυ! 
Υπάρχει όμως άλλο ένα θολό σημείο που οι ίδιοι της ΕΛΑΣ προβάλλουν. Το αρχείο της φωτογραφίας βάση των όσων σημειώνονται έχει δημιουργηθεί στις 13:53 το μεσημέρι. Ακόμα και αν το δεχθούμε αυτό κάποιος θα πρέπει να μας εξηγήσει πως το αρχείο επεξεργάστηκε είκοσι λεπτά πριν καν υπάρξει! Από που προκύπτει αυτό; Φυσικά από τα ίδια τα στοιχεία της ΕΛΑΣ όπου σύμφωνα με αυτά επεξεργάστηκε στις 13:32.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, αυτή τη στιγμή επικρατεί πανικός στην ΕΛΑΣ προσπαθώντας να εξηγήσουν τα ανεξήγητα. Αναμένεται και επίσημη απάντηση! 
Τέλος πρόβλημα φαίνεται να δημιουργείται και για τον ίδιο τον Νίκο Δένδια η καρέκλα του οποίου πλέον δεν είναι καθόλου ασφαλής. Στο Μέγαρο Μαξίμου πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν την αντικατάσταση του και λόγω της αντιπαράθεσής του με διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως η εφημερίδα The Guardian.
http://notioanatolika.gr/index.php/thema/564-apokalypsi-oi-fotografies-ton-tromokraton-kai-i-apythmeni-vlakeia-tis-elas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου