Πλεονεκτήματα της συσκευής :
# Δεν καρβουνιάζει το τρόφιμο
# Δεν επικάθηται καπνός ( με καρκινογόνες ουσίες ) πάνω στο τρόφιμο .
# Συγκεντρώνει το λίπος ( που περιέχει τα πιο πολλά βλαπτικά συστατικά ) και μπορεί να καταναλωθεί χωριστά ή να γίνει κάτι άλλο ( πχ σαπούνι ) .
# Εάν βάλουμε νερό στον πυθμένα , βράζει τα τρόφιμα ( 100 βαθμοί Κελσίου ) . Εάν δεν βάλουμε νερό , τα ψήνει ( πάνω απο 100 βαθμοί Κελσίου ) .
# Αξιοποιεί και φθηνά καύσιμα ( πχ άχυρο ) .
Κανόνες
1) Δεν βάζουμε στην φωτιά τροφές που μπορούν να καταναλωθούν και ωμές ( λάδι , ντομάτα , κρεμμύδι , φρούτα , καρύδια ) .
Απο το σκόρδο και την πιπεριά καταναλώνουμε ωμά μικρή ποσότητα ( για τα αντιοξειδωτικά ) και το υπόλοιπο μαγειρεμένο στον ατμό ( για τις πρωτεϊνες ) ...
περισσότερα
# Δεν καρβουνιάζει το τρόφιμο
# Δεν επικάθηται καπνός ( με καρκινογόνες ουσίες ) πάνω στο τρόφιμο .
# Συγκεντρώνει το λίπος ( που περιέχει τα πιο πολλά βλαπτικά συστατικά ) και μπορεί να καταναλωθεί χωριστά ή να γίνει κάτι άλλο ( πχ σαπούνι ) .
# Εάν βάλουμε νερό στον πυθμένα , βράζει τα τρόφιμα ( 100 βαθμοί Κελσίου ) . Εάν δεν βάλουμε νερό , τα ψήνει ( πάνω απο 100 βαθμοί Κελσίου ) .
# Αξιοποιεί και φθηνά καύσιμα ( πχ άχυρο ) .
Κανόνες
1) Δεν βάζουμε στην φωτιά τροφές που μπορούν να καταναλωθούν και ωμές ( λάδι , ντομάτα , κρεμμύδι , φρούτα , καρύδια ) .
Απο το σκόρδο και την πιπεριά καταναλώνουμε ωμά μικρή ποσότητα ( για τα αντιοξειδωτικά ) και το υπόλοιπο μαγειρεμένο στον ατμό ( για τις πρωτεϊνες ) ...
περισσότερα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου